Despre / Echipa proiectului

Cristina Bodnărescu

Cristina Bodnărescu a absolvit Masteratul și Licența la Universitatea de Arte George Enescu Iaşi. A contribuit de la prima ediție a Festivalului Naţional de Teatru Studenţesc ContemporanIS pe care mai apoi l-a coordonat până în 2012. S-a mutat apoi la Cluj unde a coordonat Festivalul Temps d’Images și colaborează la alte proiecte ale Asociației Colectiv A. A fost coordonator de proiecte și manager la Fabrica de Pensule Cluj și a mai colaborat cu CNDB, Fundația AltArt, Someș Delivery, Jazz in the Street. În străinătate a lucrat ca Asistent programatori internaționali pentru Festivalul Montpellier Danse și a făcut un stagiu de producător în cadrul Kunstenfestivaldesarts, Bruxelles. A participat la Atelier for Young Festival Managers, organizat de European Festivals Associations în Beirut, 2015. Din 2019 s-a mutat la țară și urmează Facultatea de Pedagogia Învățământului Primar și preșcolar pentru a deveni învățătoare în mediul rural.

Roxane Borgna

Roxane Borgna a absolvit conservatorul din Montpellier, Școala Florent, masterat în artele spectacolului, după ce a studiat istoria, și-a completat formarea în studii audiovizuale la Sorbona. Interpretează, participă la creații colective, realizează spectacole, instalații și filme în Franța și în străinătate. În 2010 a regizat "Esprit de Roumanie, 2010", o instalație multimedia foto și video (Franța/România), precum și un prim documentar de 52' cu Laurent Rojol "Proust, Iași, 2010" (CINEMED 2011), un al doilea film documentar "Une assemblée de femmes palestiniennes" în 2023, iar în prezent filmează cel de-al treilea film al său "ArtISt: parcurs.ideal" (Franța / România)

Laurent Rojol

Laurent Rojol este pasionat de imaginile în mișcare și de efectele vizuale, mai întâi în Super 8, apoi în video, o practică frenetică și eclectică timp de mai mulți ani. După ce s-a format în noile tehnologii digitale, a devenit regizor prin intermediul teatrului. A lucrat cu numeroși artiști, printre care Roxane Borgna, realizând toate videoclipurile pentru spectacolele Une vie bouleversée , Mlle Julie# Meurtre d'âme (spectacole luminate în întregime de imagini digitale). A regizat împreună cu Roxane Borgna "Proust, Iași, 2010" un prim film de 52' (CINEMED 2011) un al 2-lea film "a gathering of Palestinian women" în 2023, iar în prezent filmează al 3-lea film ""ArtISt: parcurs.ideal" (Franța/România)

Miki Braniște

Miki Braniște este lector universitar doctor la Facultatea de Teatru și Film și a realizat o teză de doctorat în domeniul managementului și politicilor culturale. Este manager cultural și curator pentru artele spectacolului și proiecte interdisciplinare, președintă a Asociației Colectiv A. A fost director al Festivalului TEMPS D'IMAGES din Cluj timp de 10 ediții. Între 2009 și 2019, a fost membră în consiliul director al spațiului cultural Fabrica de Pensule. Începând cu anul 2017, a creat, în calitate de curator, programul Cultural Management Academy la inițiativa Goethe Institut București. Este autoarea cărții Creativitatea-marfă. O perspectivă din interiorul scenei culturale independente clujene 2009-2019 co-editată de Editura Idea și Presa Universitară Clujeană.

Ana Cucu Popescu

Ana Cucu Popescu este absolventa Facultăţii de Teatru şi Televiziune, din cadrul UBB Cluj Napoca, Secţia Teatrologie (2010) şi a masteratului de Dramaturgie-Filmologie (2012) din cadrul aceleiaşi facultăţi. Şi-a început formarea ca dramaturg din anul 2008, când a avut şi prima montare după un text propriu. Între timp, are la activ peste 15 premiere naționale. Începând cu anul 2015 predă cursuri de scriere creativă pentru copii şi adolescenți în cadrul şcolii de teatru „Scena Mică", din Târgu Jiu, iar de-a lungul anilor a susținut numeroase ateliere de mediere culturală și de educație prin mijloace teatrale. Este interesată de lucrul în cadrul proiectelor interdisciplinare sau experimentale şi la spectacolele destinate publicului tânăr şi foarte tânăr.

Diana Moga

Diana Moga este manager cultural. Absolventă a studiilor de Licență ale Facultății de Teatru și Televiziune din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, cu o diplomă în Teatrologie. În anul 2016 și-a terminat studiile de licență la The Liverpool Institute For Performing Arts, cu o diplomă rang First în Music, Theatre and Entertainment Management. În 2021 s-a întors în românia din Țările de Jos și și-a înființat propria companie de management cultural, September Management SRL, cu care s-a implicat în coordonarea proiectelor și programelor culturale cu finanțare locală, națională și europeană pentru Asociația Create.Act.Enjoy, Asociația Colectiv A, Asociația ARTA în dialog, Touchstone Creative SRL, și alții.